Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Επόμενη συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα

Σας καλούμε στην επόμενη συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 16/04 στις 17:00. Το μέρος της συνάντησης βρίσκεται στην οδό Beim Berliner Tor 2 (διπλανό κτίριο απο την σχολή Stadtteilbildungszentrum e.V., αριστερά απο την τράπεζα οπως έρχεσαι από το σταθμό). Η θεματολογία είναι η εξής:
  1. Προσφυγικό - Συλλογή υλικών πρώτης βοήθειας για Ελλάδα και Γερμανία, Δράσης για συσπείρωση/βοήθεια νέων μετανάστών στην Γερμανία
  2. Αφαλιστικό/Φορολογικό Νομοσχέδιο
  3. Γιορτασμός Εργατικής Πρωτομαγιάς
  4. Προγραμματισμος Γιορτής /Γλεντιού της Επιτροπής
  5. Καθορισμός τακτικής συνάντησης της Επιτροπής
  6. Διάφορα θέματα
Η Μεγάλη Πορεία για την Ανεργία με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα» που ξεκίνησε την Κυριακή 3 Απρίλη από την Πάτρα με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας έδειξε οτι υπάρχουν εργαζόμενοι στην Ελλάδα που θέλουν και μπορούν να αγωνιστούν. Οι χιλιάδες κόσμου που τους υποδέχθεικε στο Σύνταγμα δείχνει επίσης και το αγωνιστικό κλίμα που επικρατεί αυτή την περίοδο στον κόσμο. Αύτο το συναίσθημα θέλουμε να το μεταφράσουμε και εμείς εδώ σε οργανωμένη δράση και συσπείρωση, καθώς επίσης και να εκφραστεί και η οργανωμένη αλληλεγγύη του γερμανικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου